Antimikrobiální (nitrilové)

Obecné vlastnosti

Materiál

100% nitril

Barva

modro-fialové

Pudr

ne

Texturace

na konečcích prstů

Povrchová úprava

chlorované

Provedení

pravolevé s manžetou

Balení

100 ks v krabičce, 10 krabiček v kartonu

Skladování

Skladujte při teplotě 5-40 °C s vlhkostí nejvýše 80%

Životnost

3 roky (aktuálně do 2025)

 

 

Parametry

Délka

≥ 240 mm

Tloušťka

dlaň: 0.05 mm ± 0.02 mm, prsty: 0.08 mm ± 0.02 mm

Pevnost

≥ 6 N

AQL (Acceptance Quality Limit)

1.5

 

 

Parametry podle velikostí

Velikost

Šířka (mm)

Hmotnost krabičky (g)

Hmotnost rukavice (g)

EAN

XS (5-6)

76 ± 4

320

2.5

8594202840424

S (6-7)

86 ± 4

360

2.9

8594202840431

M (7-8)

98 ± 4

370

3.0

8594202840448

L (8-9)

107 ± 4

400

3.3

8594202840455

 

 

Normy, nařízení a certifikace

Třída I (Class I) = smím tě vyšetřit, ale nemohu tě operovat nebo ošetřit otevřené rány

Kategorie III (CAT III) = mohu sahat na nebezpečnější věci (např. chemikálie) a rukavice mi dostatečně ochrání kůži

 

Zdravotnictví (MDR)

 

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 93/42/EEC o zdravotnických prostředcích (MDD 93/42/EEC)

EN 455-1: 2000 Požadavky a zkoušení na absenci děr

EN 455-2: 2015 Požadavky a zkoušení fyzikálních vlastností

EN 455-3: 2015 Požadavky a zkoušení biologického hodnocení

EN 455-4: 2009 Požadavky a zkoušení doby skladovatelnosti

Virucidní aktivita 

ASTM 9707-14 Standardní testovací metody pro stanovení virucidní účinnosti na povrchu lékařských vyšetřovacích rukavic

Osobní ochranné prostředky (OOP/PPER)

 

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/425 o osobních ochranných prostředcích (PPER 2016/425)

EN ISO 374-1: 2016 Type B Terminologie a funkční požadavky pro chemická rizika

EN ISO 374-2: 2014 Stanovení odolnosti v penetraci

EN 16523-1:2015 Permeace potenciálně nebezpečných kapalných chemikálií v podmínkách trvalého kontaktu

EN ISO 374-4: 2013 Stanovení odolnosti proti degradaci chemikáliemi

EN ISO 374-5: 2016 Terminologie a požadavky na provedení pro rizika vlivem mikroorganismů

EN ISO 420:2003+A1:2009 Obecné požadavky a zkušební metody



Zpět do obchodu