Obecné vlastnosti
Materiál |
100% nitril |
Barva |
modro-fialové |
Pudr |
ne |
Texturace |
na konečcích prstů |
Povrchová úprava |
chlorované |
Provedení |
pravolevé s manžetou |
Balení |
100 ks v krabičce, 10 krabiček v kartonu |
Skladování |
Skladujte při teplotě 5-40 °C s vlhkostí nejvýše 80% |
Životnost |
3 roky (aktuálně do 2025) |
Parametry
Délka |
≥ 240 mm |
Tloušťka |
dlaň: 0.07 mm ± 0.02 mm, prsty: 0.09 mm ± 0.02 mm |
Pevnost |
≥ 6 N |
AQL (Acceptance Quality Limit) |
1.5 |
Parametry podle velikostí
Velikost |
Šířka (mm) |
Hmotnost krabičky (g) |
Hmotnost rukavice (g) |
EAN |
XS (5-6) |
76 ± 4 |
320 |
2.8 |
8594202840486 |
S (6-7) |
86 ± 4 |
360 |
3.2 |
8594202840493 |
M (7-8) |
98 ± 4 |
390 |
3.5 |
8594202840509 |
L (8-9) |
107 ± 4 |
430 |
3.9 |
8594202840516 |
Normy, nařízení a certifikace
Třída I (Class I) = smím tě vyšetřit, ale nemohu tě operovat nebo ošetřit otevřené rány
Kategorie III (CAT III) = mohu sahat na nebezpečnější věci (např. chemikálie) a rukavice mi dostatečně ochrání kůži
Zdravotnictví (MDR)
Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/745 o zdravotnických prostředcích (MDR 2017/745) |
EN 455-1: 2000 Požadavky a zkoušení na absenci děr |
EN 455-2: 2015 Požadavky a zkoušení fyzikálních vlastností |
|
EN 455-3: 2015 Požadavky a zkoušení biologického hodnocení |
|
Potravinářství
Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) 1935/2004 o materiálech a předmětech, které přicházejí do kontaktu s potravinami a v souladu LFGB |
ISEGA 61717 U 20 Materiály a předměty určené pro styk s potravinami |
Biodegradabilita
Rozložitelnost v prostředí skládky |
ASTM D5526 a ASTM D5511 |
Osobní ochranné prostředky (OOP/PPER)
Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/425 o osobních ochranných prostředcích (PPER 2016/425) |
EN ISO 374-1: 2016 Type C Terminologie a funkční požadavky pro chemická rizika |
EN ISO 374-2: 2014 Stanovení odolnosti v penetraci |
|
EN 16523-1:2015 Permeace potenciálně nebezpečných kapalných chemikálií v podmínkách trvalého kontaktu |
|
EN ISO 374-4: 2013 Stanovení odolnosti proti degradaci chemikáliemi |
|
EN ISO 374-5: 2016 Terminologie a požadavky na provedení pro rizika vlivem mikroorganismů |
|
EN ISO 420:2003+A1:2009 Obecné požadavky a zkušební metody |